Meny

Tidigare ordförande har ordet

Hej,

Fredagen den 9 juni så lämnade jag ett av de bästa och trevligaste uppdragen jag haft under mitt yrkesverksamma liv, jag lämnade då vidare ordförandeskapet i Säljarnas A-kassa till min efterträdare Leif Karlsson.

Tiden som ordförande var fantastisk, dels beroende på att vice ordföranden Lennart Viklund och jag hade ett mycket bra och nära samarbete med den övriga styrelsen och framförallt med personalen på a-kassan, som är mycket kompetent och serviceminded.  Jag har alltid varit med i någon a-kassa under hela min yrkesverksamma tid, cirka 49 år och det har känts som en skön trygghet om det som kan hända, skulle hända mig. Nu gjorde det inte det, men å andra sidan har jag inte haft användning för min hemförsäkring heller under alla dessa år. Tryggheten är viktig, speciellt i dessa tider med en allt rörligare arbetsmarknad där mycket händer snabbt. Utöver detta så har mitt engagemang givit mig en massa nya vänner och tagit mig till platser och mötesrum som jag annars inte skulle haft en aning om.

 

Så ett gott råd blir, gå med i A-kassan för en tryggare framtid.

 

Jan-Eric Blomberg